Spring naar content

Het huis 

3 slaapkamers, zes personen

Bos en Duin 56 is een ruim, luxe ingericht vakantiehuis. Het hoekhuis is gelegen in de rustigste hoek van een klein, autovrij park.

Het huis is geschikt voor maximaal zes personen en een baby en ligt op korte afstand van het begin van de duinen, in de nabijheid van de zee en aan de rand van een bos.

Achter het huis bevindt zich de omheinde tuin, waarin u diverse tuinmeubels vindt met tuinmeubilair, waaronder twee ligstoelen en een zonnescherm. Het huis heeft een goed uitgeruste keuken met een magnetron en een afwasmachine.

Bos en Duin 56 heeft drie slaapkamers. In de ouderslaapkamer bevindt zich een kleuren-tv, evenals in de woonkamer, waar u ook een hifi-set ter beschikking heeft met cd-speler en dvd-speler. Het huis beschikt over gratis breedband internet.

Ter bescherming van de kinderen zijn er traphekjes en veilige stopcontacten en kookplaat. Voor de kinderen is er in de tuin een speelhuisje, een afsluitbare zandbak en een bolderkar.

Karakteristieken van Bos en Duin 56

Soort huis

Bungalow, rijtjeshuis (hoekwoning)

Woonoppervlakte

68 m²

Type verblijfsplaats

Aan zee, in een klein park

Verwarming

Centrale, elektrische verwarming. Het huis heeft ook een elektrische open haard.

Keuken

Elektrische vierpits-kookplaat, afwasmachine, koelkast met vriesvak, magnetron

Woonkamer

Zitgelegenheid voor 6 personen en een baby, kinderstoel; kleuren-tv met kabel/satelliet, hifi-set, cd-speler, dvd-speler

Slaapkamers

3 slaapkamers met slaapgelegenheid voor maximaal 6 personen plus een baby: 1 x 2, 2x1, 1x1, babybedje; safe.

Badkamer

Badkamer met douche

Overig

roken en huisdieren niet toegestaan

© Bos en Duin 56 ® | vakantiehuis Zeeland, Oostkapelle, strand